איך להכין פריזולה אנטיוקנוס
כיצד להפוך את Frisoles Antioqueños עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גזר, רוטב aliños, מים במידת צורך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו Frijoles Antioqueños, Tamales Antioqueños, ו Crema de Frisoles con Chorizo (מרק שעועית אדומה עם צ'וריסו) (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית ומניחים בסיר גדול עם הקרסוליים והמים של החזיר.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה, מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, לבשל במשך כ 20 דקות.
להוסיף plantain לקוביות, גזר, aliños וכמון. לבשל במשך כשעה.
מוסיפים את הוגאו, כוסברה קצוצה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 15 דקות יותר או עד השעועית הם מכרז.אמוב את הקרס חזיר מן המרק ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. להשליך את העור והעצמות ולחתוך את הבשר לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
הסר את הגזר מן המרק ומניח בבלנדר עם כ 1 כוס המרק. להתמזג עד חלקה ולחזור למרק השעועית.מצקת את המרק לתוך קערות,
מוסיפים חתיכות של בשר חזיר ומגישים מיד עם אורז לבן, אג ' י ואבוקדו.