איך להכין קרם של מרק כרובית
איך להכין קרם מרק כרובית יכול להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המרק שלך. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 266 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח, כרובית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. מתכונים דומים: קרם מרק הארטישוק של מאסון-הכינו את המרק המיוחד הזה בבית, קרם מרק כרובית, ו קרם מרק כרובית.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשמן החם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים שום ומלח ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים פנימה תפוח אדמה, כרובית, מרק עוף ומים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהכרובית רכה ותפוחי אדמה מתנפצים בקלות לצד הסיר, כ-30 דקות.
מחית את המרק בעזרת בלנדר טבילה עד לקבלת תערובת חלקה. מנמיכים את האש לנמוכה, מתבלים בפלפל קאיין ומלח.
יוצקים פנימה שמנת ומערבבים עד לחימום. מתבלים במלח נוסף במידת הצורך.
מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא פריך, בערך 8 דקות.
מעבירים בייקון מבושל לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. זורקים פירורי לחם בשומן הבייקון שנותר במחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד שהם קלויים ופריכים. מערבבים גבינה וממשיכים לבשל עד להמסה.
מעבירים לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה בייקון, גרידת לימון ופטרוזיליה. לזרוק למעיל.
מגישים מרק מעוטר בגרמולטה בייקון מעל.