איך לעשות מניקוטי טורקיה
איך לעשות מניקוטי טורקיה הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, רוטב מרינרה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו מניקוטי ממולא-בדיוק כמו שאמא נהגה להכין, Manicotti תרד איפור קדימה, ו Manicotti תרד איפור קדימה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא 2 ביצים, קמח, מלח, ו 1/2 כפית שמן זית יחד ביסודיות בקערה כדי להפוך את הבלילה חלקה מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבלילה בקירור למשך 1 שעה.
מערבבים טורקיה, גבינת ריקוטה, 1 ביצה, 1/2 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו, גבינת מוצרלה, מיורן, פתיתי פלפל אדום, ופטרוזיליה איטלקית בקערה עד בשילוב יסודי. מתבלים במלח לפי הטעם.
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה מברשת בנדיבות עם 1 כפית שמן זית, או לפי הצורך. לסובב על הבלילה 1/4 כוס לתוך החלק התחתון של המחבת ולהטות כדי ליצור פנקייק דק המכסה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד לתחתית קרפ יבש, 60 עד 90 שניות. הפוך קרפ ומבשל עד הצד השני יש כתמים קטנים משחימים, 60 עד 90 שניות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 6 קרפים.
להעביר קרפים לצלחת כפי שאתה עושה אותם.
מורחים על 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x12 אינץ'. השתמש במברשת כדי להפיץ על 1/2 כפית שמן זית בשכבה דקה את הצדדים של המנה.
מניחים קרפ, צד גומות למטה, על משטח עבודה; להפיץ על 1/3 עד 1/2 כוס מילוי על קרפ בקו במורד האמצע.
רול קרפ מעל מילוי טאק בקצוות אם תרצה.
להניח קרפ מלא לתבנית האפייה. חזור עם קרפים הנותרים מילוי לעשות 6 מניקוטי.
מורחים הנותרים 1 כוס רוטב מרינרה על מניקוטי בשורה באמצע קרפים, מכסה 1/3 באמצע של מניקוטי.
מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן-רג ' יאנו על כל מניקוטי.
טפטוף מניקוטי עם הנותרים 1/2 כפית שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש עד מניקוטי מעט השחמה ונפוחה, כ 45 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות כדי להתקרר.
מקשטים עם 1/3 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו ו 1 כף פטרוזיליה איטלקית לפני ההגשה.