קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

איך לעשות מניקוטי טורקיה

איך לעשות מניקוטי טורקיה
איך לעשות מניקוטי טורקיה הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, רוטב מרינרה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו מניקוטי ממולא-בדיוק כמו שאמא נהגה להכין, Manicotti תרד איפור קדימה, ו Manicotti תרד איפור קדימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא 2 ביצים, קמח, מלח, ו 1/2 כפית שמן זית יחד ביסודיות בקערה כדי להפוך את הבלילה חלקה מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבלילה בקירור למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים טורקיה, גבינת ריקוטה, 1 ביצה, 1/2 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו, גבינת מוצרלה, מיורן, פתיתי פלפל אדום, ופטרוזיליה איטלקית בקערה עד בשילוב יסודי. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרז ' ורםמרז ' ורם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה מברשת בנדיבות עם 1 כפית שמן זית, או לפי הצורך. לסובב על הבלילה 1/4 כוס לתוך החלק התחתון של המחבת ולהטות כדי ליצור פנקייק דק המכסה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד לתחתית קרפ יבש, 60 עד 90 שניות. הפוך קרפ ומבשל עד הצד השני יש כתמים קטנים משחימים, 60 עד 90 שניות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 6 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר קרפים לצלחת כפי שאתה עושה אותם.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
6
מורחים על 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x12 אינץ'. השתמש במברשת כדי להפיץ על 1/2 כפית שמן זית בשכבה דקה את הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מניחים קרפ, צד גומות למטה, על משטח עבודה; להפיץ על 1/3 עד 1/2 כוס מילוי על קרפ בקו במורד האמצע.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
רול קרפ מעל מילוי טאק בקצוות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
להניח קרפ מלא לתבנית האפייה. חזור עם קרפים הנותרים מילוי לעשות 6 מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
מורחים הנותרים 1 כוס רוטב מרינרה על מניקוטי בשורה באמצע קרפים, מכסה 1/3 באמצע של מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
מניקוטימניקוטי
קרפיםקרפים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן-רג ' יאנו על כל מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מניקוטימניקוטי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
טפטוף מניקוטי עם הנותרים 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
13
אופים בתנור שחומם מראש עד מניקוטי מעט השחמה ונפוחה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בואו לעמוד 5 דקות כדי להתקרר.
15
מקשטים עם 1/3 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו ו 1 כף פטרוזיליה איטלקית לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'