איך לעשות שמנת של מרק כרובית
איך להכין שמנת של מרק כרובית יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מלח, תפוח אדמה חלוד, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, קרם של מרק כרובית אני, ו מרק כרובית שמנת.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשמן החם עד שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים שום ומלח, ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים תפוחי אדמה, כרובית, מרק עוף, ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד כרובית הוא רך ותפוחי אדמה מנופצים בקלות על הצד של הסיר, על 30 דקות.
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה עד חלקה. להפחית את החום נמוך, העונה עם פלפל קאיין ומלח.
יוצקים שמנת ומערבבים עד התחמם. מתבלים עם יותר מלח במידת הצורך.
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך, על 8 דקות.
להעביר בייקון מבושל לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. לזרוק פירורי לחם בשומן בייקון הנותר במחבת, ולבשל על אש נמוכה עד קלוי ופריך. מערבבים בגבינה וממשיכים לבשל עד מומס.
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר. מערבבים בייקון, גרידת לימון ופטרוזיליה. זרוק למעיל.
מגישים מרק מעוטר בגרמולטה בייקון מעל.