איך להכין שמנת של מרק כרובית יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מלח, תפוח אדמה חלוד, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, קרם של מרק כרובית אני, ו מרק כרובית שמנת.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשמן החם עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים שום ומלח, ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים תפוחי אדמה, כרובית, מרק עוף, ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד כרובית הוא רך ותפוחי אדמה מנופצים בקלות על הצד של הסיר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
כרובית
תפוח אדמה
שום
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה עד חלקה. להפחית את החום נמוך, העונה עם פלפל קאיין ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
4
יוצקים שמנת ומערבבים עד התחמם. מתבלים עם יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם
מלח
5
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר בייקון מבושל לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. לזרוק פירורי לחם בשומן בייקון הנותר במחבת, ולבשל על אש נמוכה עד קלוי ופריך. מערבבים בגבינה וממשיכים לבשל עד מומס.