קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

אין עוגיות שקדים קשת

אין עוגיות שקדים קשת
אין עוגיות שקדים קשת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי מקדמיה, שוקולד, פטל משמר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת קשת שקדים, קערות קשת W/ רוטב ג'ינג'ר שקדים, ו קערות קשת W/ רוטב ג'ינג'ר שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191° ו קו שלושה מחבתות מתכת מרובע 9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל. אם יש לך רק אחד או שניים מחבתות, פשוט להשתמש במה שיש לך ולאפות כל שכבה בנפרד. הבלילה יכולה לעמוד לכמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מניחים את האגוזים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיף את הסוכר של ממתקים וחלבון ביצה; לכסות ולעבד עד blended.In קערה גדולה, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות או עד עבה בצבע לימון. בהדרגה להכות בתערובת אגוז הקרקע, ואז חמאה מומסת, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביד עד שהוא מעורבב. אתה צריך על 33 עוז של הבלילה לפי משקל.מחלקים הבלילה לשלישים-אם יש לך סולם, כל חלק צריך לשקול 11 עוז. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך חלק אחד של הבלילה; מערבבים צבע מאכל ירוק לתוך חלק אחר. השאר את הבלילה הנותרים רגיל (או להוסיף קצת צהוב).
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
5
אופים במשך 12 דקות או עד שקיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי וקצוות מתחילים חום. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מניחים שכבה אדומה על גיליון גדול של להיצמד לעטוף ולהפיץ עם שימורי פטל. למעלה עם שכבה רגילה, ואז להפיץ שכבה רגילה עם שימורי משמש.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
7
הוסף שכבה ירוקה; לחץ למטה בעדינות. לעטוף את ערימת מקורר של עוגות בניילון נצמד ולשים במקפיא במשך כמה שעות או עד קפוא. אתה יכול לשמור את העוגות קפואות עד חודש אם אתה עוטף אותם בחוזקה.כאשר מוכן לטבול, לקצץ את הצדדים שמאלה וימינה של הכיכר עם סכין שף. השאר את הצד העליון והתחתון מרופט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
חותכים את הריבוע בחצי אופקית, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך 6 מלבנים, כך שיש לך 12 מלבנים על גודל שווה עם קצוות מרופדים. עבור ברים רחבים יותר, לחתוך 10 מלבנים.שים את כל מקלות העוגה הקפואים שלך בחזרה במחבת ולאחסן אותם במקפיא בזמן שאתה מכין את שוקולד הטבילה.יש להכין גיליון אפייה מכוסה קלף ועוד קצת מקום במקרר.ממיסים 3 עוז של חמאה (6 כפות) של חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף 6 עוז של חצי מתוק או 60% קקאו שוקולד. מערבבים היטב, ואז מיקרוגל ב 50% כוח ערבוב במרווחים של 30 שניות עד השוקולד שלך הוא מבריק ורזה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
10
הסר את מקלות העוגה הקפואים מהמקפיא ומחזיק בקצה מרופט, לטבול ככל שאתה יכול לתוך השוקולד, לתת לו ליפול בחזרה לתוך הקערה. תניח את המקל הטבול על הקלף. לעשות את זה עד שכל השוקולד שלך נעלם, ואז לחזור על תהליך ההיתוך על ידי היתוך חמאה, הוספת שוקולד יותר וכו'. תמשיך עד שכל המקלות שלך יטבלו. צ ' יל עד סט.לפני ההגשה, למשוך את המקלות מהמקרר. לקצץ את הקצוות המרופטים לחתוך כל מקל לתוך כ 3 קוביות נחמד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)