קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה קשה מבושל, כמה טוחנים של פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוף ביין וג'וליה צ' יילד 100, Julia Child ' s Coq au Vin, ו Julia Child ' s Coq au Vin (מתכונים דומים).

הוראות

1
למדוד את הקמח לתוך סיר נירוסטה 2 ליטר ו, לטאטא כל הזמן, בהדרגה להתמזג במים כדי להפוך תערובת ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לטאטא לאט ולהגיע בכל רחבי החלק התחתון של המחבת, להביא לרתיחה על גבי התנור. מרתיחים לאט 1/2 דקה, לטאטא-הכה בטיפות יותר מים אם הרוטב נוקשה ולא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום, לשבור את הביצה למרכז הרוטב, במהירות לטאטא אותו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
שים את הרוטב על חום מתון שוב, לטאטא לאט, להרתיח במשך 15 שניות. לגרד את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החלמונים הקשים, חרדל, מלח, חומץ ומיץ לימון למכונה. תהליך 15 שניות-מספיק זמן כדי להיות בטוח החלמונים משולבים היטב, כך שהם ייצרו את תחליב. לאחר מכן, עם המכונה פועלת, להתחיל להוסיף את השמן טיפות. כאשר אמולסיה הוקמה (אשר אמור לקרות לאחר כ 1/3 כוס שמן נכנס), להוסיף את השמן בזרם דק של טיפות. כאשר כמה שמן שאתה רוצה הלך והרוטב הוא עבה ומבריק, טעם אנליטי לתיבול, הוספת מלח, פלפל, וכו'. כפי שאתה מרגיש שהם צריכים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
6
אחסן את הרוטב במיכל מכוסה במקרר; זה ישמור לפחות שבוע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
להקציף את הרוטב השבור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
לטאטא כפית של אותו לתוך כפית של חרדל או של חלמון ביצה קשה מבושל כתוש. כאשר כפית של מיונז וחרדל או חלמון משולבים בצורה חלקה, להתחיל לטאטא את הרוטב השבור קצת לאט. בסופו של דבר זה יהפוך עבה ומבריק ויפה כתמיד. אבל, גיליתי, זה עדיין יבכה קצת שמן ולקבל קצת מגורען כפי שהוא נח. (הרולד מקגי אומר לנו שלאורך זמן וברחבי העולם, גרסאות של מיונז נעשו עם רוטב בשמל, חלמונים ביצה קשה, תפוחי אדמה מבושלים, שום, לחם, וגבינה טרייה, אבל זה " אף אחד מרכיבים אלה הוא יעיל כמו emulsifying וייצוב כמו חלמון ביצה גלם, אז הם יחליפו פחות שמן ואת הרטבים נוטים לדלוף קצת שמן חינם.") אם זה קורה—שמן דולף וגרעינות קלה, בניגוד לרוטב נוזלי לחלוטין—פשוט לטאטא את המיונז לפני האוכל, וזה צריך להצטבר יפה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות