קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה קשה מבושל, כמה טוחנים של פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוף ביין וג'וליה צ' יילד 100, Julia Child ' s Coq au Vin, ו Julia Child ' s Coq au Vin (מתכונים דומים).

הוראות

1
למדוד את הקמח לתוך סיר נירוסטה 2 ליטר ו, לטאטא כל הזמן, בהדרגה להתמזג במים כדי להפוך תערובת ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא לאט ולהגיע בכל רחבי החלק התחתון של המחבת, להביא לרתיחה על גבי התנור. מרתיחים לאט 1/2 דקה, לטאטא-הכה בטיפות יותר מים אם הרוטב נוקשה ולא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום, לשבור את הביצה למרכז הרוטב, במהירות לטאטא אותו.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
שים את הרוטב על חום מתון שוב, לטאטא לאט, להרתיח במשך 15 שניות. לגרד את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את החלמונים הקשים, חרדל, מלח, חומץ ומיץ לימון למכונה. תהליך 15 שניות-מספיק זמן כדי להיות בטוח החלמונים משולבים היטב, כך שהם ייצרו את תחליב. לאחר מכן, עם המכונה פועלת, להתחיל להוסיף את השמן טיפות. כאשר אמולסיה הוקמה (אשר אמור לקרות לאחר כ 1/3 כוס שמן נכנס), להוסיף את השמן בזרם דק של טיפות. כאשר כמה שמן שאתה רוצה הלך והרוטב הוא עבה ומבריק, טעם אנליטי לתיבול, הוספת מלח, פלפל, וכו'. כפי שאתה מרגיש שהם צריכים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
אחסן את הרוטב במיכל מכוסה במקרר; זה ישמור לפחות שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
להקציף את הרוטב השבור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לטאטא כפית של אותו לתוך כפית של חרדל או של חלמון ביצה קשה מבושל כתוש. כאשר כפית של מיונז וחרדל או חלמון משולבים בצורה חלקה, להתחיל לטאטא את הרוטב השבור קצת לאט. בסופו של דבר זה יהפוך עבה ומבריק ויפה כתמיד. אבל, גיליתי, זה עדיין יבכה קצת שמן ולקבל קצת מגורען כפי שהוא נח. (הרולד מקגי אומר לנו שלאורך זמן וברחבי העולם, גרסאות של מיונז נעשו עם רוטב בשמל, חלמונים ביצה קשה, תפוחי אדמה מבושלים, שום, לחם, וגבינה טרייה, אבל זה " אף אחד מרכיבים אלה הוא יעיל כמו emulsifying וייצוב כמו חלמון ביצה גלם, אז הם יחליפו פחות שמן ואת הרטבים נוטים לדלוף קצת שמן חינם.") אם זה קורה—שמן דולף וגרעינות קלה, בניגוד לרוטב נוזלי לחלוטין—פשוט לטאטא את המיונז לפני האוכל, וזה צריך להצטבר יפה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות