קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה קשה מבושל, כמה טוחנים של פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוף ביין וג'וליה צ' יילד 100, Julia Child ' s Coq au Vin, ו Julia Child ' s Coq au Vin (מתכונים דומים).

הוראות

1
למדוד את הקמח לתוך סיר נירוסטה 2 ליטר ו, לטאטא כל הזמן, בהדרגה להתמזג במים כדי להפוך תערובת ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לטאטא לאט ולהגיע בכל רחבי החלק התחתון של המחבת, להביא לרתיחה על גבי התנור. מרתיחים לאט 1/2 דקה, לטאטא-הכה בטיפות יותר מים אם הרוטב נוקשה ולא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום, לשבור את הביצה למרכז הרוטב, במהירות לטאטא אותו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
שים את הרוטב על חום מתון שוב, לטאטא לאט, להרתיח במשך 15 שניות. לגרד את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את החלמונים הקשים, חרדל, מלח, חומץ ומיץ לימון למכונה. תהליך 15 שניות-מספיק זמן כדי להיות בטוח החלמונים משולבים היטב, כך שהם ייצרו את תחליב. לאחר מכן, עם המכונה פועלת, להתחיל להוסיף את השמן טיפות. כאשר אמולסיה הוקמה (אשר אמור לקרות לאחר כ 1/3 כוס שמן נכנס), להוסיף את השמן בזרם דק של טיפות. כאשר כמה שמן שאתה רוצה הלך והרוטב הוא עבה ומבריק, טעם אנליטי לתיבול, הוספת מלח, פלפל, וכו'. כפי שאתה מרגיש שהם צריכים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
אחסן את הרוטב במיכל מכוסה במקרר; זה ישמור לפחות שבוע.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
להקציף את הרוטב השבור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
לטאטא כפית של אותו לתוך כפית של חרדל או של חלמון ביצה קשה מבושל כתוש. כאשר כפית של מיונז וחרדל או חלמון משולבים בצורה חלקה, להתחיל לטאטא את הרוטב השבור קצת לאט. בסופו של דבר זה יהפוך עבה ומבריק ויפה כתמיד. אבל, גיליתי, זה עדיין יבכה קצת שמן ולקבל קצת מגורען כפי שהוא נח. (הרולד מקגי אומר לנו שלאורך זמן וברחבי העולם, גרסאות של מיונז נעשו עם רוטב בשמל, חלמונים ביצה קשה, תפוחי אדמה מבושלים, שום, לחם, וגבינה טרייה, אבל זה " אף אחד מרכיבים אלה הוא יעיל כמו emulsifying וייצוב כמו חלמון ביצה גלם, אז הם יחליפו פחות שמן ואת הרטבים נוטים לדלוף קצת שמן חינם.") אם זה קורה—שמן דולף וגרעינות קלה, בניגוד לרוטב נוזלי לחלוטין—פשוט לטאטא את המיונז לפני האוכל, וזה צריך להצטבר יפה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן