תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Aloo Gobhi מלית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בצל, קאיין, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו "אלו גובהי של אמא", Aloo Gobhi (תפוחי אדמה וכרובית), ו Aloo Gobhi האולטימטיבי של ארסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של תנור מחממים מראש עד 350 ° F. חמאה 3 ליטר רדוד אפייה צלחת (13 על ידי 9 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים קוביות לחם בשכבה 1 ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות ואופים, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד יבש, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חותכים 1 מקל חמאה לחתיכות, ואז לחמם במחבת עמוקה 12 אינץ ' nonstick מעל חום מתון עד קצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ותפוחי אדמה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -8 דקות.