אליופיטה: לחם זית
אליופיטה: לחם זית יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 382 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, זיתי קלמטן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו טובה. נסו לחם זית ללא לישה / חלונית הכל ' זית, לחם זית, ו לחם זית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגן, מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד להשחמה קלה אך לא מקורמלים לחלוטין. מניחים בצד להתקרר.
בקערה מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה ומלח.
בצל מוקפץ על החומרים היבשים. לאחר מכן מוסיפים את המים, שמן הזית, הטימין והזיתים.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ונוצר בצק. יוצאים על קרש מקומח ולשים את הבצק עד שהוא רך וחלק, בערך 5 עד 8 דקות. מכסים במגבת ומניחים לשבת כ -20 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מעצבים את הבצק לכדור גדול ומניחים בתבנית כיכר משומנת.
אופים במשך שעה 1 ועד הלחם הוא חום זהוב. כאשר הלחם הוא 10 דקות מתוך נעשה, מברשת את פני השטח קלות עם חלב לתת לו מבריק.
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים על רשת להתקררות.