אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה)
שקדים נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (Semifreddo Al Torrone) עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קרח, ביצים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Nougat Semifreddo, עוגת דובדבנים חצי שקדים, ו Tangerine Semifreddo עם שקדים מלוחים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קערה של מי קרח ליד התנור.
שים את החלמונים והסוכר בקערה. עם מקצף או מיקסר חשמלי, לנצח עד צהוב עבה חיוור, 1 עד 2 דקות. מוסיפים לאט את החלב החם.
יוצקים את התערובת לתוך 1-עד 2-qt. סיר ומבשלים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל כפית מתכת ומגיע על 165 על מדחום מיידי לקרוא, 4 עד 5 דקות. אל תתנו לרתיחה פודינג או שזה יהיה להתפתל.
הסר מהחום והניח בקערת מי קרח; מערבבים לעתים קרובות עד הקור. מערבבים בכוס 1 נוגט וליקר.
קו 5 על 9-in. מחבת כיכר עם יריעה אחת של ניילון נצמד, ומשאירה בליטה בכל הצדדים.
מפזרים את התחתון הראשון עם הנותרים 1 כוס נוגט, ואז 1/4 כוס שוקולד, להפיץ אותם באופן שווה.
בקערה עם מקציפים נקיים או מקציפים, מקציפים חלבונים כדי פסגות נוקשות. בקערה נפרדת, מקציפים 1 1/4 כוסות שמנת לפסגות המשרד.
יוצקים פודינג על חלבונים ביצה לקפל בעדינות. מקפלים קצפת עד לא פסים לבנים להישאר.
יוצקים את תערובת פודינג לתוך מחבת כיכר. כיסוי עם עטיפת פלסטיק תלויה. להקפיא semifreddo עד המשרד, לפחות 6 שעות או עד 1 שבוע.
לרוטב השוקולד: בסיר קטן, להביא הנותרים 1/2 כוס קרם לרתיחה.
שים את 1/4 lb. שוקולד בקערה ושופכים עליה קרם חם.
בואו לעמוד עד שוקולד הוא מתרכך, על 3 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
הסר פלסטיק לעטוף כיסוי מחבת כיכר. שים מגש הפוך על פני מחבת. הפוך ולהסיר מחבת וגלישת פלסטיק. אם ברצונך להסיר סימני קמטים, להחליק אותם באמצעות מרית.
חתוך את חצי הגמר ל-1/2. פרוסות ומניחים על צלחות קינוח. רוטב שוקולד כפית על וסביבו.