קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

אלפרדו פטוצ'יני מילאנו

אלפרדו פטוצ'יני מילאנו
אלפרדו פטוצ'יני מילאנו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, חוטי זעפרן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו הראשון, ו פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את התנור לחום, כ -200 מעלות פ.מכניסים קערת הגשה גדולה או מגש, לפסטה, לתנור לחימום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בסיר קטן על אש נמוכה מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת הציר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
תן תלול עד מוכן לשימוש.
6
כשהמים רותחים מתבלים במלח, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה. רגע לפני הניקוז מוסיפים לסיר מצקת ממי הפסטה העמילניים עם ציר הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זעפרןזעפרן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מוציאים את הקערה או הפלטה מהתנור ומפזרים עם טפיחות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים את הפסטה ויוצקים פנימה את נוזל הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מפזרים חצי גבינה וזורקים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
מוסיפים עוד גבינה וממשיכים לזרוק עוד 1 עד 2 דקות. המשיכו לזרוק עד שהפסטה מצופה באופן שווה והגבינה נמסה למרק הזעפרן ויוצרת רוטב קרמי וזהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.