קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

אלפרדו פטוצ'יני מילאנו

אלפרדו פטוצ'יני מילאנו
אלפרדו פטוצ'יני מילאנו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, חוטי זעפרן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו הראשון, ו פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מחממים את התנור לחום, כ -200 מעלות פ.מכניסים קערת הגשה גדולה או מגש, לפסטה, לתנור לחימום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בסיר קטן על אש נמוכה מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת הציר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
תן תלול עד מוכן לשימוש.
6
כשהמים רותחים מתבלים במלח, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה. רגע לפני הניקוז מוסיפים לסיר מצקת ממי הפסטה העמילניים עם ציר הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
זעפרןזעפרן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מוציאים את הקערה או הפלטה מהתנור ומפזרים עם טפיחות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוסיפים את הפסטה ויוצקים פנימה את נוזל הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מפזרים חצי גבינה וזורקים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
מוסיפים עוד גבינה וממשיכים לזרוק עוד 1 עד 2 דקות. המשיכו לזרוק עד שהפסטה מצופה באופן שווה והגבינה נמסה למרק הזעפרן ויוצרת רוטב קרמי וזהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.