אמא של מארק מקרוני וגבינה
המקרוני וגבינה של אמא של מארק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 797 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, מקרוני, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בסיר קטן על חום בינוני, להמיס חמאה ולאחר מכן מערבבים בקמח; לבשל במשך 1 דקה או עד זהב קל. מוסיפים לאט את החלב לתערובת הקמח, ערבוב עד מעובה, ולאחר מכן מערבבים את 3 הגבינות עד נמס לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים מקרוני מבושל ומערבבים פרווה באופן שווה.
מעבירים לתבנית אפייה רדודה.
אופים במשך כ 45 דקות, עד חום פריך על גבי.
הסר מהתנור ולחמם מראש את המטגן.
מפזרים פירורי פרמזן ולחם מעל. חזרו לתנור וצלו עד שהגבינה תוססת.