אמנון אפוי בתנור פריך עם פטוצ'יני לימון-עגבניות
זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו אמנון אפוי פריך, תנור אפוי Tortilla-אמנון מצופה, ו פטוצ'יני שום עגבניות ופריך (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים גרידת לימונים שווה 4 כפית.
חותכים לימונים לשניים; לסחוט מיץ מלימונים לתוך כוס מדידה שווה 2 כפות.
שלב panko, פפריקה, ו 2 כפית. גרידת לימון בצלחת רדודה.
מפזרים דגים עם 1 כפית. מלח. לטבול דגים ב 1/4 כוס חמאה מומסת; לדלות בתערובת panko, הקשה panko לדבוק.
מניחים דגים על מתלה משומן קלות במחבת ברוילס מרופדת בנייר אלומיניום.
טפטוף שנותר 2 כפות. חמאה מומסת על דגים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
בינתיים, להכין פסטה על פי הוראות החבילה. ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף בצל, ו מוקפץ 5 עד 6 דקות או עד הזהב.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, ומבשלים 5 עד 6 דקות או עד תערובת עגבניות מתחיל להתעבות. מערבבים ב 2 כפות. מיץ לימון, 2 כף. צלפים, ונותר 2 כפית. גרידת לימון ו-1 כפית. מלח; לבשל 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, וזרוק עם פסטה חמה מבושלת, גבינת פטה, ובזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.