אמנון אפוי עם עגבניות מיובשות בקרום פרמזן
אמנון אפוי עם עגבניות מיובשות שמש פרמזן קרום לוקח על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן זית כתית מעולה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חזה עוף עם עגבניות מיובשות וקרום שום, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו אמנון אפוי עם שמנת חמוצה פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פירורי הלחם, תיבול, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה, מלח, גבינת פרמזן במעבד מזון ודופק עד מעורבב היטב.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת שמן הזית ואת הדופק עד עקביות של ארוחה גסה.
מורחים קצת שמן זית על תחתית מחבת צלייה ומניחים בצד. מחממים התנור ל 177°.
לדלות פילה אמנון בקמח, ביצה, לחם: לשטוף את פילה אמנון עם מים יבש טפיחה.
מניחים ביצה מוכה בקערה רדודה ליד הקמח.
מניחים תערובת פירורי לחם בקערה ליד הביצה. שים צלחת גדולה ליד תערובת פירורי הלחם.
עבודה אחד אחד, לדלות את פילה אמנון הראשון בקמח עד מצופה קלות,ואז לטבול את הביצה המוכה עד מצופה ולתת את עודף לטפטף.
מניחים קומץ קטן של תערובת פירורי לחם על צלחת גדולה ומניחים את הפילה על גבי זה.
מפזרים כמות נדיבה של תערובת פירורי לחם על החלק העליון של הפילה ולחץ למטה עם האצבעות. כאשר שני הצדדים הם גם בפירורי לחם, בעדינות להעביר את הפילה למחבת הצלייה.
מניחים את תבנית האפייה עם פילה אמנון בתנור ואופים ב 177° במשך 15 דקות, עד אמנון הוא רק מבושל דרך, ואת פילה בקלות להתקלף עם מזלג. (אם מגישים עם רוטב ברי, אתה יכול לעשות את הרוטב בעוד הדג מבשל.)
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך דקה או שתיים לפני ההגשה.
מגישים עם פרוסות לימון שבו לטפטף על הדגים, ו / או רוטב ברי אופציונלי.
מניחים את פירות יער בסיר קטן.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומפזרים סוכר. מביאים לרתיחה בעדינות לרסק את פירות יער קצת עם מחית תפוחי אדמה או את החלק האחורי של מזלג, רק מספיק כדי לשבור את פירות יער גדול יותר. קוק חשופה בעדינות במשך כמה דקות, עד שהרוטב מצטמצם לסירופ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.