קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

אמנון אפוי עם עגבניות מיובשות בקרום פרמזן

אמנון אפוי עם עגבניות מיובשות בקרום פרמזן
אמנון אפוי עם עגבניות מיובשות שמש פרמזן קרום לוקח על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן זית כתית מעולה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חזה עוף עם עגבניות מיובשות וקרום שום, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו אמנון אפוי עם שמנת חמוצה פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פירורי הלחם, תיבול, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה, מלח, גבינת פרמזן במעבד מזון ודופק עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת שמן הזית ואת הדופק עד עקביות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מחבת Prep ו מחממים תנור: 
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים קצת שמן זית על תחתית מחבת צלייה ומניחים בצד. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
לדלות פילה אמנון בקמח, ביצה, לחם: לשטוף את פילה אמנון עם מים יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מורחים קמח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
7
מניחים ביצה מוכה בקערה רדודה ליד הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מניחים תערובת פירורי לחם בקערה ליד הביצה. שים צלחת גדולה ליד תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
עבודה אחד אחד, לדלות את פילה אמנון הראשון בקמח עד מצופה קלות,ואז לטבול את הביצה המוכה עד מצופה ולתת את עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מניחים קומץ קטן של תערובת פירורי לחם על צלחת גדולה ומניחים את הפילה על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
11
מפזרים כמות נדיבה של תערובת פירורי לחם על החלק העליון של הפילה ולחץ למטה עם האצבעות. כאשר שני הצדדים הם גם בפירורי לחם, בעדינות להעביר את הפילה למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
אופים בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
מניחים את תבנית האפייה עם פילה אמנון בתנור ואופים ב 177° במשך 15 דקות, עד אמנון הוא רק מבושל דרך, ואת פילה בקלות להתקלף עם מזלג. (אם מגישים עם רוטב ברי, אתה יכול לעשות את הרוטב בעוד הדג מבשל.)
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך דקה או שתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
15
מגישים עם פרוסות לימון שבו לטפטף על הדגים, ו / או רוטב ברי אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
מניחים את פירות יער בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים 1/4 כוס מים ומפזרים סוכר. מביאים לרתיחה בעדינות לרסק את פירות יער קצת עם מחית תפוחי אדמה או את החלק האחורי של מזלג, רק מספיק כדי לשבור את פירות יער גדול יותר. קוק חשופה בעדינות במשך כמה דקות, עד שהרוטב מצטמצם לסירופ.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.