אמנון בגריל עם סלסה תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון בגריל עם תירס Salsan. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא אבוקדו, 3/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו אמנון עם סלסה תירס, אמנון בגריל עם סלסה אננס עבור 2, ו דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 16 קליפות מתירס, להיות זהיר כדי לשמור על קליפות ללא פגע.
הסר קליפות שנותרו; להשליך. משרים תירס וקליפות במים 30 דקות. בינתיים, יוצקים 1/2 כוס רוטב על דגים בצלחת רדודה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מערבבים את הרוטב שנותר עם חצי העגבניות.
גריל חום לחום בינוני גבוה. תירס גריל 15 דקות. או עד רך, פונה מדי פעם. מגניב במקצת.
חותכים גרעינים מקלח; מניחים בקערה בינונית.
מוסיפים עגבניות שנותרו, אבוקדו ובצל; מערבבים קלות.
הסר דגים מן ההלבשה; להיפטר ההלבשה.
מקום 1 פילה על כל אחד 8 קליפות תירס. מכסים עם קליפות שנותרו, לחלוטין סוגר כל פילה.
גריל 4 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
העברה לצלחת; להסיר קליפות העליון. דג עליון עם תערובת עגבניות וסלסה תירס. (לא לאכול קליפות תירס.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו