זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 99% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אמנון תאילנדי עם רוטב בוטנים, טילפיה צלויה ברוטב קארי קוקוס תאילנדי, ו אמנון צלוי עם רוטב קוקוס-קארי תאילנדי.
הוראות
1
מעיל פילה דגים בקורנפלור, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל טיגון, רוחשים את הפילה עבור 2-3 דקות בכל צד עד פריך, ולאחר מכן להסיר ולשמור על חם. באותו מחבת, מטגנים בקצרה את בצל האביב, שום וג ' ינג ' ר, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הסויה, סוכר חום ומיץ ליים ומבשלים עד מעט מתקתק. כפית את הרוטב על הדגים, לפזר עם צ ' ילי, בזיליקום תאילנדי או כוסברה, ולאחר מכן לשרת עם פלחי סיד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.