אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר
אם יש לך כורכום הקרקע, שמן canolan, jalapeno, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר, צ'ה Ca Thang ארוך: דג שמיר ויאטנמי עם כורכום, ו דג כורכום ויאטנמי עם אטריות אורז, שמיר וnuoc Cham (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת מיץ ליים ומערבבים עד הסוכר מומס.
מוסיפים את רוטב הדגים וחלפיניו. תניח בצד.
חתוך את הבצל הירוק וחתוך אותם לחתיכות באורך 2 אינץ'. רבע את החלקים הלבנים והירוקים לאור לאורך; השאר את החלקים הירוקים הכהים שלמים.
חותכים את השמיר לחתיכות 2 אינץ ' ארוך (אתה צריך בערך 1/2 כוס).
ללטף את הדג יבש עם מגבת נייר.
מפזרים את הג ' ינג ' ר, כורכום, 1/4 כפית. מלח, וכמה טחינה של פלפל שחור על כל הפילה.
מחממים את השמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
הוסף את אמנון ומבשל, מרפרף פעם אחת, עד רק המשרד אטום במרכז החלק העבה ביותר, על 4 דקות בסך הכל.
להעביר את הטילפיה לשתי צלחות הגשה.
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רק מתחילים לנבול, על 45 שניות.
מוסיפים את השמיר וממשיכים לבשל עד שהוא נבול מעט, כ -15 שניות יותר. ערם את הבצל הירוק ושמיר מעל אמנון לשרת את הרוטב בצד לטפטוף.
מוקפץ מטוגן בוק צ ' וי עם שום, זנגביל, בצל ירוק.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.