אמנון מושחר עם תבלינים נוודים סודיים
אם יש לך אורגנו, לימון, פילה אמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שקיות קבצן בגריל, אמנון מושחר, ו ילד Tilapia Po מושחר.
הוראות
בקערה קטנה או צנצנת עם מכסה, להפוך את תערובת התבלינים.
מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל לבן, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו, טימין, זרעי סלרי ומלח כשר. מעיל פילה דגים עם תערובת התבלינים, ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך לא יותר מ 30 דקות.
מחממים מחבת כבדה מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן, וחום עד שהוא כמעט מעשן.
מניחים את הפילה במחבת, ומבשלים כ -3 דקות לכל צד, או עד שהדגים אטומים וניתן להתקלף במזלג.
הסר מהמחבת, ומניח על פרוסות לחם לבן.
יוצקים מיצי פאן עליהם ולסחוט מיץ לימון בכל רחבי. אל תמעיט בערכו של הלחם הלבן. זה נהיה די טעים לספוג את כל המיצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.