קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אמנון מטוגן ברוטב קרמל

אמנון מטוגן ברוטב קרמל
אמנון מטוגן ברוטב קרמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . לך לחנות ותביא פלפל, פילה שפמנון, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טופו מטוגן ברוטב קרמל (טאו הו Kho), Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), ו דג אמנון מתובל בטעם עגבניות.

הוראות

1
לשטוף דגים להתייבש לטפוח; פילה לחתוך לרוחב לחתיכות 2 על ידי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מניחים סוכר במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; לנער מחבת לעתים קרובות עד הסוכר נמס בצבע ענבר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
הוסף 1/2 כוס מים חמים (תערובת יהיה בועות במרץ) ומערבבים על חום בינוני עד סוכר מקורמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
4
מערבבים ברוטב דגים, שאלוט, זנגביל ושום; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
להניח דגים בשכבה אחת ברוטב, חופפים קצוות במידת הצורך כדי להתאים. מבשלים במשך כ 3 דקות, להתהפך בזהירות, ומבשלים עד בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מעבירים דגים לצלחת הגשה עם מרית מחוררת. מביאים את הרוטב לרתיחה מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מעט סירופ מופחת כ 2/3 כוס, 2 עד 4 דקות; לשפוך על דגים, ואז מפזרים בצל ירוק ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.