אמנון מצופה בגראהם
אמנון מצופה בגראהם הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פלפל, חלב, אמנון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: צלעות חזיר מצופות גרהם, אמנון מצופה, ו דג אמנון מצופה בפיסטוק..
הוראות
העבר מתלה תנור למצב מעט מעל אמצע התנור.
חותכים פילה דגים לרוחב לחתיכות 2 אינץ ' רחב. בצלחת רדודה, מערבבים פירורי קרקר, קליפת לימון, מלח ופלפל.
מניחים חלב בצלחת רדודה אחרת.
לטבול דגים לתוך חלב, ואז מעיל עם תערובת קרקר.
מקום במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
טפטוף שמן על דגים; מפזרים פקאנים.
אופים כ 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.