אמנון מצופה שקדים
אמנון מצופה שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. אם יש לכם שקדים, פילה אמנון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. נסו אמנון מצופה שקדים, אמנון מצופה שקדים, ו אמנון מצופה שקדים ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד 1/2 כוס שקדים במעבד מזון עד קצוץ דק, ולשלב עם 1/4 כוס קמח בקערה רדודה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח; לדלות בתערובת שקדים.
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת כבדה גדולה על אש בינונית; מוסיפים דגים ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד להזהבה.
מוסיפים 1/2 כוס שקדים למחבת, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה או עד הזהב.
הסר שקדים עם כפית מחוררת, ומפזרים על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס