אמנון עם סלסה חמה זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? אמנון עם סלסה חמה זית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות שזיף, מלח, פרוסות לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), אמנון עם ציפוי זית מהיר, ו אמנון ברוטב עגבניות-זית.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מערבבים עגבניות מבושלות, זיתים, פטרוזיליה, ו 3/4 כפית אורגנו בקערה קטנה; להתחמם.
לנגב את המחבת יבש עם מגבת נייר; להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים פילה באופן שווה עם 3/4 כפית אורגנו, מלח ופלפל.
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה הרצויה של doneness. לסחוט 1 טריז לימון על כל פילה; לטפטף כל אחד באופן שווה עם שמן. למעלה באופן שווה עם סלסה זית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.