אמנון עם תירס ועגבניות
אמנון עם תירס ועגבניות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמיר עשב, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: אמנון עם תירס ועגבניות לשניים, מחבת צרובה אמנון מעל תירס הודי עם עגבניות, ו אמנון עם עגבניות.
הוראות
מערבבים תירס, עגבניות לא מצורפות, בצל, 1/2 שמיר כפית ו 1/4 מלח כפית בקערה בינונית.
מניחים ארבע חתיכות 18x12 אינץ ' של רדיד כבד על הדלפק.
מניחים על תערובת תירס 3/4 כוס במרכז על כל פיסת נייר.
מפזרים נשאר 1/2 שמיר כפית, נשאר 1/2 כפית מלח ופלפל על פילה.
מניחים פילה 1 על תערובת תירס עבור כל מנה. קיפול כפול העליון ואת הקצוות של כל פיסת נייר, משאיר מקום קיטור לאסוף.
מניחים מנות על תבנית אפייה; אופים 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F). בזהירות קצוות פתוחים של מנות כדי לאפשר קיטור לברוח לפני פתיחה מלאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.