תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון עם תפוחי אדמה מטוגנים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שום, תפוחי אדמה מטוגנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים, תפוחי אדמה מטוגנים עם בשר חזיר, ו צ'וריסו האש בראונס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F. לזרוק את תפוחי אדמה מטוגנים עם שום ו 1 כפית מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את האש בראונס, שטוח עם מרית ומבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
טפטוף עם 2 כפות שמן זית. תהפוך את עוגת תפוחי האדמה ותחזיר אותה לכושר. מבשלים עד פריך וזהב, 6 עד 8 דקות.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.