אמנון עם תרד מוקפץ הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פתיתי פלפל, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 82%, המנה הזו יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד מוקפץ ואמנון, תרד מוקפץ ואמנון, ו אמנון מוקפץ עם רוטב דבש-בצל ירוק.
הוראות
1
מניחים ביצה בקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת שלבו את פירורי הלחם, התיבול האיטלקי, 1/2 כפית מלח, אבקת שום ופפריקה. טובלים פילה בביצה, ואז תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
אבקת שום
פירורי לחם
פפריקה
לחם
מלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
במחבת גדולה מבשלים פילה ב -3 כפות שמן על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להזהבה ודגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר ושמור על חום.
4
באותה מחבת מטגנים בצל בשמן שנותר עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את התרד, פתיתי הפלפל, הפלפל ושאר המלח. מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד שהתרד נבול.
אמנון עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת שאמוני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 54 דולר.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.