אמנון פיקטה עם אפוני Snap
אמנון פיקטה עם אפונה Snap נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צלפים, אפונים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. מתכונים דומים: אמנון פיקטה עם אפוני Snap, Tilapia Piccata, ו אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם.
הוראות
גריל חום. מקפלים ארבע חתיכות 18 אינץ ' ארוך של רדיד לשניים; להתפתח מעיל בפנים עם ספריי בישול. עונת אמנון עם 1/2 כפית מלח; מקום 1 פילה במרכז 1 חצי מכל פיסת נייר.
מפזרים כל פילה עם 2 כפות מיץ לימון ו 1 כפית צלפים. לזרוק אפונה הצמד עם תפוחי אדמה ונשאר 1/2 כפית מלח; לחלק באופן שווה בין מנות. נקודה כל פילה עם 1 כף חמאה. מקפלים לסגירה crimp 2 צדדים של כל מנה, עוזב 1 צד פתוח; לשפוך 1/4 כוס יין לתוך כל מנה. Crimp צד שלישי של מנות לאטום; מקום על הגריל; סגור מכסה; לבשל עד packetsare מלא נפוח, 12 דקות. בזהירות לחתוך foilto פתוח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.