אמנון קארי עם סלסת מנגו
המתכון אמנון קארי עם סלסן מנגו מוכן בערך 38 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. 149 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו עלי כוסברה, מנגו, תיבול פלפל שום ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אמנון קארי עם סלסת מנגו, אמנון עם סלסת מנגו, ו אמנון בגריל עם סלסת מנגו.
הוראות
לסלסת המנגו, שלבו בקערת זכוכית את המנגו, הבצל האדום, צ ' ילה סראנו, כוסברה, מיץ ליים ומלח. הניחו בצד.
לשפשוף האמנון מערבבים בקערה קטנה 1 כף שמן זית, אבקת קארי ופלפל שום. משפשפים את התערובת הזו משני צידי פילה הדג.
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הדג כ -3 דקות מכל צד או עד שהוא מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם בחירה מצוינת לאמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר