קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

אמנות הסייף של אכילה עם זיתים, סלרי, שום, חומץ, נענע

אמנות הסייף של אכילה עם זיתים, סלרי, שום, חומץ, נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את האמנות של אכילת דג חרב עם זיתים, סלרי, שום, חומץ, מנטה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לכו לחנות ותביאו סטייקים לטונה, שום, לב סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חומץ מהיר-עוף מטוגן עם שום ועלי סלרי, Pesce spada steccato e grigliato (שום גרידלי & דג חרב משובץ מנטה), ו דג חרב עם אורזו, פיסטוקים וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הדגים בשמן זית על אש בינונית רק עד שהבשר השקוף הופך אטום, כ -10 דקות לסטייק עבה אינץ', ומוציאים אותו מהמחבת כדי לעצור את הבישול. במחבת גדולה נפרדת, לא מגיבה עם מכסה, מבשלים את השום, בצל, סלרי וגזר בעדינות בשמן זית עד רך אך לא צבעוני, 5 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את הצלפים, זיתים, חומץ, צימוקים, עלי נענע וצנוברים. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך, וטוחנים בפלפל. אם המחבת נראית בסכנת ייבוש, להוסיף עד 1/2 כוס מים. להחזיר את הדגים למחבת, לכסות, ומבשלים בעדינות כדי להתיך חלקית את הטעמים, לא הרבה יותר מ 5 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.