אמנות הסייף של אכילה עם זיתים, סלרי, שום, חומץ, נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את האמנות של אכילת דג חרב עם זיתים, סלרי, שום, חומץ, מנטה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לכו לחנות ותביאו סטייקים לטונה, שום, לב סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חומץ מהיר-עוף מטוגן עם שום ועלי סלרי, Pesce spada steccato e grigliato (שום גרידלי & דג חרב משובץ מנטה), ו דג חרב עם אורזו, פיסטוקים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הדגים בשמן זית על אש בינונית רק עד שהבשר השקוף הופך אטום, כ -10 דקות לסטייק עבה אינץ', ומוציאים אותו מהמחבת כדי לעצור את הבישול. במחבת גדולה נפרדת, לא מגיבה עם מכסה, מבשלים את השום, בצל, סלרי וגזר בעדינות בשמן זית עד רך אך לא צבעוני, 5 דקות או יותר.
מוסיפים את הצלפים, זיתים, חומץ, צימוקים, עלי נענע וצנוברים. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך, וטוחנים בפלפל. אם המחבת נראית בסכנת ייבוש, להוסיף עד 1/2 כוס מים. להחזיר את הדגים למחבת, לכסות, ומבשלים בעדינות כדי להתיך חלקית את הטעמים, לא הרבה יותר מ 5 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.