אמפנדס בשרניות
אמפנדס בשרני דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תוספות: salsan ושמנת, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה), ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון ונקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד התערובת מתפוררת והוא כבר לא ורוד.
לנקז ולהניח בצד, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
בצל מטוגן בטפטופים חמים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף פטריות; לטגן 2 דקות.
להחזיר תערובת בשר למחבת; מערבבים ברוטב עגבניות ותיבול Cajun. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד הנוזל מתאדה. מגניב לגמרי. מערבבים בגבינה. מכסים ומקררים ביסודיות.
רול ביסקוויטים לתוך מעגלים 4 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית 1 כף תערובת בקר במרכז כל מעגל; להבריש קצוות עם ביצה. מקפלים קצוות, לחיצה עם מזלג לאטום.
מניחים על דפי אפייה ומכסים במטלית לחה. להירגע עד 2 שעות, אם תרצה.
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי. אמפנדס מטגנים בשמן חם, בקבוצות, 30 שניות בכל צד או עד הזהב.
ניקוז על מגבות נייר; לשרת עם התוספות הרצויות.