אמפנדס סקווש וקולרבי
אמפנדס סקווש וקולרבי הוא מאכל שמגיש 16. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 175 קלוריות . למתכון הזה של Allrecipes יש 57 מעריצים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, מאפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט קולרבי עם תפוח, בייקון ואפונת שלג , קולרבי קולורבי וקולרבי ממולא, בשתי דרכים .
הוראות
מחממים שמן זית וחמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים שום וג'ינג'ר; מבשלים ומערבבים עד לריח, כ-3 דקות. מערבבים פנימה קולרבי, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהקוהרבי מתרכך, 3 עד 4 דקות. לזרוק פנימה דלעת צהובה ולהמשיך לבשל עד שהדלעת רכה עוד 4 דקות. מערבבים פנימה את הבצל הירוק, התרד ואגוז המוסקט.
מוסיפים עוד מלח ופלפל, לפי הצורך. מבשלים עד שהתרד נבול, כדקה. מניחים את התערובת בצד לצינון.
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצה עם מים בקערה קטנה; לְהַפְרִישׁ.
מרדדים את בצק הפאי על ידי הפעלת מערוך מעליו פעם או פעמיים.
חותכים כ-16 עיגולים בגודל 6 אינץ' בעזרת חותכן עוגיות גדול או קערת דגנים. ממלאים את מרכז כל עיגול בכ-1 כף מתערובת הקולרבי.
מברישים את שולי המאפה במים, ולאחר מכן מקפלים את הבצק לשניים. מכווצים את שולי הבצק בעזרת מזלג כדי לאטום, ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. חוזרים על הפעולה עם שאר המאפה ומלית הירקות. דוקרים כל אמפנדה במזלג, ואז מברישים בשטיפת הביצים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה ומתקלפת, 5 עד 7 דקות.