קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

אמרטו קרם טראפלס

אמרטו קרם טראפלס
ניתן להכין את המתכון של קרם טראפלס אמרטו תוך כ-20 דקות . מנה אחת מכילה 63 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-30 ומחירו 22 סנט למנה מנות. אם יש לך אמרטו, תמצית וניל, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . קאפקייקס אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו , טראפלס אמרטו וטראפלס מבצק עוגיות אמרטו פקאן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים שוקולדים בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס, חתוך לקוביות גדולותריבס, חתוך לקוביות גדולות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או פלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
2
יוצקים על שוקולדים; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את האמרטו והוניל. מצננים לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-1/2 שעה או עד שקל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
3
בקערה קטנה מערבבים סוכר וקקאו. מעצבים את תערובת השוקולד ל-1-in. כדורים; מגלגלים בתערובת קקאו. שומרים בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ימי כתום וחוםג'ימי כתום וחום
אבקת קקאואבקת קקאו
1 צנצנת (6 אונקיות) פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות1 צנצנת (6 אונקיות) פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!