אנדמה מתגלגל עם מרווה
לחמניות אנאדמה עם מרווה דורשות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח תירס, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. מתכונים דומים: לחמניות אנאדמה קרומיות, מרווה ארוחת ערב לחמניות, ו לחמניות מרווה מחיטה מלאה.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים חלב ומולסה. כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים לתערובת השמרים 3 כוסות קמח, קמח תירס, מרגרינה, מרווה ומלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק להידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בכמויות גדולות. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות; אגרוף בצק כלפי מטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים ל -18 חלקים שווים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש), מעצבים כל אחד לכדור.
מניחים כדורי בצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח 30 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
לחשוף בצק. לחתוך על פני צמרות של לחמניות על 1/4 אינץ 'עמוק לעשות עיצוב "איקס" באמצעות מספריים חדים.
שלב 2 כפיות מים וחלבון ביצה; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 350 למשך 13 דקות או עד להזהבה.