קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנדמה מתגלגל עם מרווה

אנדמה מתגלגל עם מרווה
לחמניות אנאדמה עם מרווה דורשות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח תירס, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. מתכונים דומים: לחמניות אנאדמה קרומיות, מרווה ארוחת ערב לחמניות, ו לחמניות מרווה מחיטה מלאה.

הוראות

1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים חלב ומולסה. כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים לתערובת השמרים 3 כוסות קמח, קמח תירס, מרגרינה, מרווה ומלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק להידבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בכמויות גדולות. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות; אגרוף בצק כלפי מטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים ל -18 חלקים שווים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש), מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים כדורי בצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח 30 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לחשוף בצק. לחתוך על פני צמרות של לחמניות על 1/4 אינץ 'עמוק לעשות עיצוב "איקס" באמצעות מספריים חדים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
שלב 2 כפיות מים וחלבון ביצה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
אופים בחום של 350 למשך 13 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חם.