קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל

אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל
אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לכם חמאה, זנגביל, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו חזה עוף צלוי עם כתום, הל וכורכום, חזה עוף צלוי עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, ו חזה עוף בפרמזן פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F. באמצעות 2 מגשי גיליון, קו 1 עם מתלה קירור והשני מצופה קלף. בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם קצת שמן זית, עלי טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימיןטימין
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
קערהקערה
תנורתנור
2
שים את תפוחי האדמה על מגש הסדין מצופה הקלף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
בקערה קטנה, לשלב את החמאה, הל טחון, גרידת תפוז, זנגביל, מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים יחד עם כפית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידה כתומהגרידה כתומה
חמאהחמאה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. נקב פתח קטן בממברנה הברורה בין העור לבשר של חזה העוף. החליקו את האצבע המורה דרך הפתח, שחררו את העור מהבשר, מבלי להסיר אותו לחלוטין. אתה יוצר כיס גדול שבו החמאה תשב! חזור עם חזה העוף האחר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
שים כפית של תערובת החמאה דרך הפתח שעשית בעור של חזה העוף. ברגע שזה שם, להחליק את החמאה על ידי מחליק את האצבע על העור, עד שהוא מופץ באופן שווה. חזור עם השדיים האחרים. מסדרים את חזה העוף על מגש הסדין מצופה במתלה הקירור. שטוף את ידיך ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
אם אתה רוצה, לטפטף את העור עם קצת שמן, לעור פריך במיוחד. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
7
מכניסים את תפוחי האדמה ואת העוף לתנור, וצולים, הופכים את המחבתות פעם באמצע זמן הבישול ומערבבים את תפוחי האדמה, כ -30 דקות. להירגע, ללגום כוס יין, ולהתענג על קולות פצפוצים של חמאה וריח מנחם של העוף הקלוי!
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
עוף מוכן כאשר מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, אבל לא נוגע העצם, רושם על 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
9
הסר את המחבתות מהתנור ואת האוהל עם נייר כסף. לאפשר להם לנוח על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
10
מעבירים את העוף ותפוחי האדמה למגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם