קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

אנימל קון קרציופי אי פיזלי: לחמים מתוקים עם ארטישוק ואפונה

אנימל קון קרציופי אי פיזלי: לחמים מתוקים עם ארטישוק ואפונה
אנימל קון קרציופי אי פיזלי: לחמים מתוקים עם ארטישוקים ואפונה דורשים בערך 6 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 1092 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ארטישוקים, סלרי, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אפונה עם חזיר: פיסלי אל פרושוטו, ארטישוקים ממולאים (קרצ'ופי ריפיני), ו קרציופי ארוסטיטי (ארטישוקים קלויים).

הוראות

1
משרים את הלחמים המתוקים למשך 3 שעות בכמה שינויים של מים קרים, ואז מרתיחים במשך 5 דקות במים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
מסננים ומסירים את כל השומן והעור.
3
שים אותם על צלחת תחת משקל במשך כ 2 שעות.
4
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד כמעט לעישון. מקמחים קלות את הלחמים המתוקים. משחימים את הבצל והפרושוטו, ואז מוסיפים את הלחמים המתוקים ומבשלים כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים, מרטיבים בהדרגה עם המרסלה. כאשר הלחמים המתוקים מבושלים, מסננים ומניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרושוטופרושוטו
שמן זיתשמן זית
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הירקות לתבנית המוקפצת ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב, עד שהארטישוקים מתרככים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים לפלטת ההגשה עם הלחמים המתוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
ארטישוקארטישוק
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת