אננס קלוי רום ופקאנים מסוכרים עם גלידת שעועית וניל
רום-קלוי אננס וסוכר אגוזי פקאן עם וניל שעועית גלידה נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1813 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רום, גלידת שעועית וניל, סוכר איכותי מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפקאן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תענוג פקאן הקפיטריה של פיקדילי-זו פשטידת פקאן קלה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו פאי דלעת עם קרם מייפל ואגוזי פקאן מסוכרים, משמשים קלויים עם אגוזי פקאן מסוכרים ודולצ'ה דה לצ' ה, ו משמשים קלויים עם אגוזי פקאן מסוכרים ודולצ'ה דה לצ' ה עבור מתכונים דומים.
הוראות
לאננס: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
התחל בקילוף האננס וחתך אותו לקרשים בעובי 1/2 אינץ 'ברוחב של כ -2 על 2 אינץ'; זרוק את הליבה. מסדרים בשכבה אחת בתבנית צלייה.
מקציפים יחד 1/2 כוס מים, הרום, הסוכר, הווניל והמלח, ואז יוצקים על האננס.
מפזרים את החלק העליון עם מעט תוספת סוכר, אם רוצים, ואז צולים עד לקרמל, 17 עד 18 דקות. בסיום מוציאים את האננס מהתבנית ומניחים להתקרר מעט לפני החיתוך.
לפקאנים: מסדרים את הפקאנים בתבנית אפייה וצולים עד שהם מעט כהים וריחניים, 7 עד 8 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני שמוסיפים את החמאה לתבנית האפייה. זורקים מיד את נייר האפייה לציפוי הפקאנים כשהחמאה נמסה.
מפזרים באופן שווה את הסוכר והמלח וזורקים פעם נוספת. מניחים בצד על צלחת להתקרר.
להרכבה מניחים בקערה 2 עד 3 כפות גלידת שעועית וניל. למעלה עם 2 עד 3 כפות אננס קלוי רום ומקשטים בפקאן מסוכר.