קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות8
מגזין

אנצ'ילדות אורז מקסיקניות ללא רול

אנצ'ילדות אורז מקסיקניות ללא רול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות אורז מקסיקני ללא רול. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אורז ותערבבו ורמיצ'לי, מים, טורטיות קמח ישנות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו אנצ'ילדות עם אגרול עוף., אנצ'ילדות מקסיקניות, ו Enchiladas ארוחת בוקר מקסיקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל אורז ורמיצ ' לי עם חמאה על חום בינוני עד תערובת אורז הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במים ותיבול לערבב מקופסת אורז.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 15 עד 20 דקות או עד תערובת אורז הוא רך. מערבבים ב 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה, שעועית פינטו ותירס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
שעועית פינטושעועית פינטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים על 1/2 תערובת אורז כוס על מרכז כל טורטייה; תערובת אורז העליון בכל טורטייה עם כ 1 כף של הגבינה. מקפלים כל אחד לשניים. סדר טורטיות ב 2 שורות של 5 בתבנית אפייה, הצבת טורטיות לפתוח בסופו של דבר, מלוכסן חופף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
יוצקים שאריות רוטב אנצ 'ילדה באופן שווה על אנצ' ילדות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים 30 עד 35 דקות או עד חם רוטב מתחיל בועה. לחשוף; מפזרים עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.