אנצ'ילדות הליבוט מלוחות
גשו לסופר וקנו את הפלפל, פילה הליבוט, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו Enchiladas הליבוט המלוח, Enchiladas הליבוט המלוח, ו Enchiladas הליבוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מתבלים את ההליבוט עם אבקת שום, מלח ופלפל; מבשלים במיקרוגל עד מבושל מעט, כ 2 דקות.
מערבבים יחד את הבצל הירוק, פלפל, כוסברה, שמנת חמוצה, מיונז ו 1 גבינת צ ' דר כוס בקערה. בעדינות לקפל את הליבוט לתוך התערובת.
הכן צלחת אפייה 9x13 עם ספריי בישול.
יוצקים 1/2 של פחית רוטב אנצ ' ילדה לתחתית צלחת האפייה.
יוצקים 1 פחית רוטב אנצ ' ילדה לתוך קערה. טובלים את הטורטיות, אחד בכל פעם, לתוך הרוטב כדי מעיל קל. כפית הליבוט בחלקים שווים למרכז של כל טורטייה. הפוך את enchiladas על ידי מגלגל בחוזקה את טורטיות ולמקם את צד התפר למטה בתבנית האפייה.
יוצקים את שאר רוטב אנצ 'ילדה מעל האנצ' ילדות.
מפזרים 1 גבינת צ ' דר כוס. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. למעלה עם פרוסות אבוקדו לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס