קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

אנצ'ילדות סרטנים וודו

אנצ'ילדות סרטנים וודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות סרטן וודו. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 992 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת בצל, תבלין cajun, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, וודו Rootbeer, ו גיליון פאן וודו קערה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המילוי: צולים את פלפלים צ ' ילה, פלפלים, בצל ועגבניות על הגריל או להבה פתוחה עד חרוך מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים בשקית ניילון או על מגש וקריר במקרר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
תוציא אותם מהמקרר ותזמין 1 פלפל אדום, 1 בצל אדום ו-1 עגבניות אדומות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
הסר את העור ואת הזרעים (אם תרצה) משאר הפלפלים תוך הקפדה מאוד לא לגעת בפנים שלך. אם תשאיר את הזרעים בפנים, האנצ ' ילדות שלך הרבה יותר ספיקיות. עבור אנצ ' ילדות מתונות יותר, תשמיט את habaneros לגמרי. לגרד כל תו שחור את הבצל האדום שלך ואת העור החיצוני (לא אוכל טוב). אחרי זה נעשה, אתה רוצה לערבב את הפלפלים, בצל, עגבניות ופלפלים חמים לקצוץ אותם לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
5
כאשר הירקות קצוץ, להוסיף בשר זנב הסרטנים שלך וחצי גבינת ג ' ק שלך ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
בקערת ערבוב נפרדת, להוסיף את התבלין Cajun, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה ותימין. תערובת תבלינים זה שיצרת הוא תבלין שחור גדול כדי לחסוך כל תוספת שיש לך. לחלק מהתבלינים הקז ' ונים יש יותר מלח מאשר לאחרים, אז תטעם את התערובת שלך. זה צריך להיות הרבה טעם אבל יש איזון נחמד של מלח. אם אתה מוצא שאתה צריך קצת מלח, להוסיף קצת מלח מתובל או עונה-כל; אם מלוח מדי, להוסיף קצת יותר פפריקה, שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
ברגע שיש לך התבלינים שלך מעורבבים יחד, להוסיף חצי ממנו לתערובת סרטן נהרות שלך וטעם.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1
מוסיפים טיפת שמן זית למחבת חמה על אש בינונית, ואז מוסיפים את החמאה. מיד להוסיף שום שלך בצלצלים; זה יבשל במהירות אז יש את השמנת שלך מוכן ללכת. מבשלים אולי דקה, ערבוב כל הזמן (לא לשרוף), ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה שלך. באמצעות מקצף, מערבבים את הרוטב עד שהוא פשוט מתחיל להתבשל. להפחית את החום נמוך ומערבבים כל כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במעבד מזון, מוסיפים את פלפל אדום שמורות, בצל, עגבניות, תבלין Cajun, פפריקה ומלח מתובל. רסק לתוך עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את התערובת לשמנת החמה ומערבבים היטב. הפעל את החום עד בינוני ומבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אל תתנו לרוטב לרתוח מעל. (אפשר לרוטב להתקרר ולאחר מכן לצנן במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה מראש.)
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
להרכיב: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את שמן הירקות במחבת עמוקה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
באמצעות זוג מלקחי מתכת, זרוק את טורטיות 2 בכל פעם לתוך השמן החם במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר מן השמן והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לספוג את השמן. אפשר את הטורטיות להתקרר, אבל לא לצנן אותם. בעוד הם עדיין חמים מעט, להתחיל כפיות במילוי כרבע מהדרך למטה טורטיות ולאחר מכן להתגלגל חזק.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
באמצעות מחבת עוגה או צלחת תבשיל עמוק, במקום על 1/2 כוס רוטב שמנת בתחתית המחבת להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
הוסף כל אנצ ' ילדה זה לצד זה עד המחבת מתמלאת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים מספיק רוטב כדי לכסות לחלוטין את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מוסיפים את שאר גבינת הג ' ק ומניחים בתנור כדי לאפות במשך 30 עד 40 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת חמה ורק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בתיאבון!!

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה11 קילו קישואים,תבלין Cajunתבלין Cajun2(חוֹרֶף)תבלין Cajunתבלין Cajun10טורטיות תירס לבנות או צהובותטורטיות תירס לבנות או צהובות11 קילו קישואים,שום קצוץשום קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה11 קילו קישואים,טימין טחון או אורגנוטימין טחון או אורגנו9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת ג'ק גרוסהגבינת ג'ק גרוסה112 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר זנב סרטן נהרותבשר זנב סרטן נהרות8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2פלפלים habaneroפלפלים habanero1גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת2פלפל אדוםפלפל אדום2בצל אדוםבצל אדום11 קילו קישואים,מלח מתובל, כמו של לאורי.מלח מתובל, כמו של לאורי.13/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)11 קילו קישואים,שאלוט קצוציםשאלוט קצוצים2עגבניות אדומותעגבניות אדומות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.