קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

אסופאו דה פולו

אסופאו דה פולו
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם adobo תיבול, פלפל, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Asopao de Pollo (עוף מסורתי Asopao), Asopao de Pollo, ו עוף עם מנה אחת ואורז (Asopao de Pollo).

הוראות

1
ירכיים עוף העונה עם פלפל שחור adobo תיבול.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, פלפל אדום, בצל, שום, רסק עגבניות בשמן החם, עד שהירקות התרככו מעט, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר ירקות מן הסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מטגנים את העוף בסיר עד להשחמה, 4 עד 5 דקות בכל צד. להחזיר ירקות מבושלים לסיר יחד עם אורז, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק עוף, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד אורז רך ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים אפונה וזיתים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
הסר מן החום להשליך עלה דפנה. מערבבים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ