מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם adobo תיבול, פלפל, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Asopao de Pollo (עוף מסורתי Asopao), Asopao de Pollo, ו עוף עם מנה אחת ואורז (Asopao de Pollo).
הוראות
1
ירכיים עוף העונה עם פלפל שחור adobo תיבול.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבול
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, פלפל אדום, בצל, שום, רסק עגבניות בשמן החם, עד שהירקות התרככו מעט, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר ירקות מן הסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מטגנים את העוף בסיר עד להשחמה, 4 עד 5 דקות בכל צד. להחזיר ירקות מבושלים לסיר יחד עם אורז, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק עוף, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד אורז רך ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים אפונה וזיתים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
הסר מן החום להשליך עלה דפנה. מערבבים בכוסברה ומגישים.