מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם adobo תיבול, פלפל, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Asopao de Pollo (עוף מסורתי Asopao), Asopao de Pollo, ו עוף עם מנה אחת ואורז (Asopao de Pollo).
הוראות
1
ירכיים עוף העונה עם פלפל שחור adobo תיבול.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבול
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, פלפל אדום, בצל, שום, רסק עגבניות בשמן החם, עד שהירקות התרככו מעט, 3 עד 4 דקות.
מטגנים את העוף בסיר עד להשחמה, 4 עד 5 דקות בכל צד. להחזיר ירקות מבושלים לסיר יחד עם אורז, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק עוף, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד אורז רך ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, על 20 דקות.