אסיה סטייק צ'יפס
צ'יפס סטייק אסייתי המתכון יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, שמן צמחי, סטייק אגף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. מתכונים דומים: צ'יפס סטייק, צ'יפס סטייק, ו סטייק או פויבר וצ'יפס.
הוראות
זורקים את הצ ' יפס עם 1/8 כפית אבקת חמישה תבלינים ו 1/2 כפית מלח על תבנית עם נייר אפייה; אופים כשהתווית מכוונת עד שהיא פריכה.
בינתיים מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
מערבבים בקערה את הקטשופ, התענוג, הסריראצ ' ה ושאר 1/8 כפית אבקת חמשת התבלינים; מניחים בצד 2 כפות להברשת הסטייק.
דוקרים את הסטייק בכל רחבי המזלג; מתבלים במלח.
מברישים את תבנית הגריל בשמן, ואז מוסיפים את הסטייק וצולים עד לסימון, 12 עד 15 דקות, הופכים ומברישים מדי פעם בקטשופ המתובל השמור.
מעבירים לקרש חיתוך; תנו לנוח 10 דקות ואז פורסים דק על התבואה.
זורקים את המלפפון, השמן הצמחי והחומץ בקערה; מתבלים במלח ופלפל. זורקים את הצ ' יפס עם הבצל הירוק, ומלח לפי הטעם.
מגישים עם הסטייק והקטשופ המתובל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.