קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

אספרגוס, אפונה, שעועית וסלט שומר

אספרגוס, אפונה, שעועית וסלט שומר
אספרגוס, אפונה, שעועית וסלט שומר נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 203 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שומר נורה, מלח ים, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ירוק אביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, שעועית שחורה, אפונה לבנה ואספרגוס, ו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון.

הוראות

1
עבור רוטב שמנת לימון צ ' ייב: בצנצנת, לשלב את מיץ לימון ומלח. מכסים עם המכסה וללחוץ כדי לפזר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיף את השמנת, עירית, וגרידת לימון. לנער כדי להתמזג. טעם לתיבול. את ההלבשה ניתן להשתמש מיד. (לאחסן את ההלבשה במקרר עד 1 שבוע. לנער כדי להתמזג שוב לפני השימוש.) אבל זה יהיה קרדל? בהתחשב בנסיבות הנכונות, כגון תוספת של חומצות או חום, כל מוצר חלב או שמנת יהיה להתקפל (כלומר חלבון curd מתקרש ויוצר גושים). ככל שתכולת השומן של החלב או הקרם גדולה יותר, כך היא תתנגד יותר לקרדלינג. אני משתמש בקרם קל עם תכולת שומן 12%, כמו מה שנקרא גם חצי, ומעולם לא הייתה לי בעיה עם קימור בעת הוספת מיץ לימון לקרם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
לסלט: להכין 4 קערות גדולות של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לקצץ את האספרגוס, להשליך את הקצוות וודי. לקצץ את הטיפים במכרז באלכסון לכ 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
חותכים את הגבעולים הנותרים באלכסון לחתיכות 3 אינץ'.
6
ממלאים את סיר הפסטה עם 3 ליטרים של מים ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את המלח הגס ואת חתיכות גבעול אספרגוס. בלנש, חשוף, למשך דקה אחת. לאחר מכן להוסיף את הטיפים (אשר יבשלו מהר יותר) ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות. (זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל והרוך של האספרגוס.) מיד להסיר את המסננת מן המים, לתת ניקוז המים מן האספרגוס ואת הזמנת מי הבישול. לצלול את האספרגוס לתוך קערה של מי קרח כך שהם להתקרר מהר ככל האפשר ולשמור על הצלילות שלהם וצבע ירוק בהיר. (האספרגוס יהיה מגניב ב 1 עד 2 דקות. אם אתה משאיר אותם יותר, הם יהפכו רטובים ולאבד פריכות וטעם.)
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מסננים את האספרגוס ועוטפים אותם במגבת מטבח עבה להתייבש. (לא לבשל אותם מראש או שהם יאבדו את הפריכות שלהם.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את השעועית הירוקה, ואת blanch, חשוף, עד מאוד רך, על 4 דקות. (זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל השעועית.) מיד לנקז את השעועית (שוב שומר את מי הבישול) ולצלול אותם לתוך הקערה השנייה של מי קרח כך שהם להתקרר מהר ככל האפשר ולשמור על פריכותם וצבע ירוק בהיר. (השעועית תתקרר תוך 1 עד 2 דקות. לאחר מכן, הם יתרככו ויתחילו לאבד פריכות וטעם.)
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מעבירים את השעועית למסננת, לנקז, לעטוף במגבת עבה להתייבש. (את השעועית ניתן לבשל עד 2 שעות מראש. שמור אותם עטופים במגבת ולהחזיק בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
להביא 1 ליטר מים לרתיחה בחלק התחתון של ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
מניחים את האפונה על המדף מהביל.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
13
מניחים את המדף מעל מים רותחים, כיסוי, ואדים רק עד האפונה מבושלים אל דנטה, 1 עד 2 דקות. מיד לנקז את האפונה ולצלול אותם לתוך קערה נוספת של מי קרח כך שהם להתקרר מהר ככל האפשר ולשמור על פריכותם וצבע ירוק בהיר. (האפונה תתקרר תוך 1 עד 2 דקות. אם תשאיר אותם עוד, הם יהפכו רטובים ולהתחיל לאבד פריכות וטעם.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מסננים את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
15
עם מנדולינה או סכין השף, לחתוך את השומר לפרוסות דקות מאוד, להפיל אותם לתוך הקערה האחרונה של מי קרח פריך אותם במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
בזמן ההגשה, לנקז את השומר, לשלב את כל הירקות בקערה גדולה ולזרוק עם רק מספיק רוטב כדי מעיל אותם בקלילות ובאופן שווה. טעם לתיבול. סדר על 4 צלחות ארוחת ערב גדולות. מתבלים בפלפל ומגישים. 
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון