אספרגוס בגריל וסלט תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס בגריל סלט תרד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך כמות של ממתיק, פפריקה, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. מתכונים דומים: עוף בגריל ואספרגוס קפרזה סלט תרד עם בייקון ואבוקדו, סלט תרד אספרגוס חם, ו סלט תרד-אספרגוס עם רוטב תות.
הוראות
מפזרים מלח ופלפל, ולזרוק להפיץ את השמן ותבלינים.
שים את האספרגוס על הגריל ומבשל, הופך לעתים קרובות, עד רק מתחיל חום במקומות אבל עדיין ירוק פריך ובהיר, על 5 עד 8 דקות.
הסר מהחום וחתך חניתות לשניים. לזרוק את התרד עם הרוטב ולסדר בשתי קערות או צלחות. מחלקים את האספרגוס בין שני הסלטים, ומפזרים כל אחד עם כף אגוזי מלך.