אספרגוס וגרוייר טארט
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר בתוספת תוספת, שמנת כבדה, gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אספרגוס Gruyere טארט, אספרגוס ו Gruyere טארט, ו אספרגוס ו Gruyere טארט.
הוראות
מרדדים בצק מאפה על משטח מקומח לתוך סיבוב 15 1/2 אינץ'.
מעבירים למחבת פיצה על ידי גלגול בצק סביב מערוך ופותחים אותו על פני מחבת. קצה לקצץ רק מספיק כדי לעשות אפילו, ואז לקפל מעל וצביטה כדי ליצור 1/2 אינץ ' גבוה, כפול עבה בצד. זין בתחתית פגז בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, לפחות 30 דקות.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה או אורז גלם.
אופים באמצע התנור עד הצדדים הם המשרד, על 20 דקות.
הסר רדיד ומשקולות בזהירות ואופים פגז עד הזהב, על 10 דקות יותר, ואז מגניב.
אספרגוס שכבה על מדף קיטור, מפזרים כל שכבה עם מלח כשר לפי הטעם. קיטור, מכוסה, על מים רותחים עד רך לחלוטין אבל לא רגשני, על 8 דקות עבור אספרגוס ירוק או 12 עבור לבן, ולאחר מכן להעביר קערה של מי קרח להפסיק לבשל.
מסננים היטב להתייבש עם מגבות נייר.
להקציף יחד שמנת, ביצים, 1/2 כפית מלח כשר, ואגוז מוסקט, ולאחר מכן מתבלים קלות עם פלפל.
יוצקים פודינג באופן שווה בקליפה טארט.
מפזרים פודינג עם שני שלישים של גבינה, ולאחר מכן לארגן חניתות פודינג, טיפים החוצה (כמו החישורים של גלגל).
מפזרים את שאר הגבינה מעל.
אופים טארט באמצע תנור עד פודינג מוגדר, על 20 דקות.
ואז לטאטא 2 עד 3 סנטימטרים מחום עד זהב, 1 עד 2 דקות.
* אם אין לך מחבת פיצה, אתה יכול להשתמש במחבת טארט 12 אינץ '(תצטרך לקצץ אספרגוס ל 5 1/2 אינץ').