אספרגוס לימוני בריא ועוטפת סלמון מעושן
בריא למוני אספרגוס ועוטפת סלמון מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אספרגוס ספירס, פלפל קאיין, סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו פטוצ'יני סלמון מעושן לימון, 20 דקות פסטה סלמון מעושן Lemony, ו סלמון מעושן לימון ותרד tagliatelle (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את ולזרוק בסיסי וודי מאספרגוס טרי. בסיר גדול מכוסה, לבשל חניתות אספרגוס בכמות קטנה של מים רותחים מומלחים קל במשך 3 עד 5 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ולצלול לתוך מי קרח כדי להתקרר במהירות.
לנקז שוב; להתייבש עם מגבות נייר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת שמנת, קליפת לימון, מיץ לימון ופלפל קאיין. מקפלים בסלמון ובזיליקום.
מורחים על טורטיות. סדר אספרגוס רצועות פלפל מתוק על גבי תערובת סלמון.
מגלגלים טורטיות. במידת הצורך, מאובטח עם קיסמים.