אספרגוס מוכה בירה עם איולי שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לימון גרידת, פלפל קאיין, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-21 דקות. נסו פטריות מוכות בירה עם איולי שום, עוף מוכה בירה עם איולי ענבר, ו בירה מוכה מטוגן עמוק צ'יפס עם איולי חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת רדודה, להשרות אספרגוס בחמאה 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מן החמאה, אבל לא לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3
בקערה גדולה, לשלב היטב את חלמונים ביצה, בירה, קמח, קמח תירס, מלח, פלפל קאיין ופלפל שחור. בסיר צדדי עמוק גדול, שמן חום עד 350 מעלות F. בינתיים, בקערה נקייה גדולה עם מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות חלבון ביצה מוכה לתערובת הבלילה. לטבול חניתות, 1 בכל פעם לתוך הבלילה, ואז בזהירות שכב בשמן. אין במחבת צפיפות. מטגנים בקבוצות, במידת צורך. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות, הופכים את החניתות עם מלקחיים כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מפזרים מלח ים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6
מגישים מיד עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
איולי
7
במעבד מזון, לשלב את כל החומרים היטב. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.