אספרגוס מעושן
אספרגוס מעושן דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 102 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . נסו חזיר מעושן ואספרגוס טארט, Farfalle עם אספרגוס וסלמון מעושן, ו אספרגוס וחבילות סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפחם לתוך החלק התחתון של המעשן. להדליק את הגחלים ולחכות הטמפרטורה של המעשן לבוא 240 מעלות F (115 מעלות C).
ממיסים את החמאה בסיר קטן, מערבבים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד רק רך.
הסר מהחום ומערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מסדרים את הבצל בתחתית מחבת ברזל יצוק גדולה או מיכל זכוכית עמיד בחום.
מורחים חניתות אספרגוס על הבצל.
לטפטף את תערובת חמאה ושום על האספרגוס.
מניחים את המחבת חשופה או צלחת אפייה על השבכה העליונה של המעשן שחומם מראש.
סגור את המעשן ומבשל את האספרגוס עד מכרז, על 1 שעה.