קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט

אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט
אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט דורש בסביבה 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה משרת 6 . לבמנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו כמובן מלח ים ופלפל, מלח ים, עלי טימין טריים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כרישה מושחרת עם אספרגוס וביצים מבושלות, כרישה מושחרת עם אספרגוס וביצים מבושלות, ו ביצים מקושקשות עם אספרגוס, כרישה, צ'ריבר ושמיר.

הוראות

1
מחזיקים חנית אספרגוס בשתי הידיים, כופפו את החנית עד שהיא נשברת באופן טבעי בנקודה בה החנית הופכת קשוחה. מחק את הקצה הקשה וחזור עם האספרגוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2
חותכים את האספרגוס לאורכי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בזמן שהמים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-נמוכה ומבשלים את הפנצ 'טה עד שהפנצ' טה כמעט פריכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הכרישה ומקפיצים עד לריכוך אך לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6
מוסיפים את האספרגוס למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מסננים ומוסיפים למחבת. מתבלים את התערובת במלח ופלפל וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מייד.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מגישים כמנה ראשונה או כמנה ראשונה עם ביצים וקוקוט.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
משפשפים את החלק הפנימי של 6 רמקינים בחמאה ואז מתבלים בטימין, ומחלקים את שניהם באופן שווה בין הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מוסיפים 2 ביצים לכל אחת, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
13
מניחים את הרמקינים בתבנית אפייה, ויוצקים מים לתבנית האפייה עד שהם באמצע דפנות הרמקינים. מניחים בזהירות את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים ביצים במשך 15 דקות, או עד שהם מתייצבים וזהובים מעל. לאכול וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן