אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט
אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט דורש בסביבה 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה משרת 6 . לבמנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו כמובן מלח ים ופלפל, מלח ים, עלי טימין טריים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כרישה מושחרת עם אספרגוס וביצים מבושלות, כרישה מושחרת עם אספרגוס וביצים מבושלות, ו ביצים מקושקשות עם אספרגוס, כרישה, צ'ריבר ושמיר.
הוראות
מחזיקים חנית אספרגוס בשתי הידיים, כופפו את החנית עד שהיא נשברת באופן טבעי בנקודה בה החנית הופכת קשוחה. מחק את הקצה הקשה וחזור עם האספרגוס שנותר.
חותכים את האספרגוס לאורכי 1 אינץ'.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
בזמן שהמים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-נמוכה ומבשלים את הפנצ 'טה עד שהפנצ' טה כמעט פריכה, כ -5 דקות.
מוסיפים את הכרישה ומקפיצים עד לריכוך אך לא צבעוני.
מוסיפים את האספרגוס למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות.
מסננים ומוסיפים למחבת. מתבלים את התערובת במלח ופלפל וזורקים לציפוי.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מייד.
מגישים כמנה ראשונה או כמנה ראשונה עם ביצים וקוקוט.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
משפשפים את החלק הפנימי של 6 רמקינים בחמאה ואז מתבלים בטימין, ומחלקים את שניהם באופן שווה בין הרמקינים.
מוסיפים 2 ביצים לכל אחת, מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הרמקינים בתבנית אפייה, ויוצקים מים לתבנית האפייה עד שהם באמצע דפנות הרמקינים. מניחים בזהירות את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
אופים ביצים במשך 15 דקות, או עד שהם מתייצבים וזהובים מעל. לאכול וליהנות!