תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס שמנת ואורז תנור לימון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1156 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק ירקות, חמאה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אורז קרמי עם אספרגוס, פסטת לימון-אספרגוס שמנת, ו ריזוטו לימון-אספרגוס שמנת.
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים את כל המרכיבים בתבנית אפייה, למעט האספרגוס וגבינת פרמזן.מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור ואופים במשך 20 דקות,
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשה
3
מוסיפים את האספרגוס ומערבבים היטב וממשיכים לאפות במשך 5 דקות יותר או עד שהאורז רך והנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות