אספרסו גרניטה עם קצפת
אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר ממתקים, ענפי מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: אספרסו גרניטה עם קצפת, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו תות Granita עם קצפת.
הוראות
ב 13 על ידי 9 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, בזהירות לשפוך אספרסו חם לטאטא סוכר מגורען עד מומס לחלוטין.
מניחים צלחת במקפיא וכל שעה, לגרד את התערובת עם מזלג גדול כדי ליצור את מרקם granita. הגרניטה תזדקק לכחמש שעות כדי לקפוא לחלוטין. בפעם הראשונה שאתה לגרד, granita לא יהיה קפוא מוצק. אתה רוצה להתחיל גירוד בזמן שהוא עדיין slushy כך מרקם של granita יהיה אפילו לאורך.
ממש לפני ההגשה, להכין את הקצפת. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף מקציף, להכות את השמנת הכבדה עד פסגות רכות.
מוסיפים את תמצית הוניל והסוכר של הקונדיטוריה וממשיכים להכות עד שיאים נוקשים.
בשורה 12 כוסות שמפניה חלילים.
מניחים 1 כף של גרניטה בתחתית כל כוס. באמצעות כף שונה, מורחים שכבה של קצפת. המשך שכבות granita וקצפת, מסתיים עם קצפת.
מפזרים שוקולד על גבי כל כוס.