קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

אספרסו שוקולד מותך

אספרסו שוקולד מותך
אספרסו שוקולד מותך הוא משקה שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 712 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, אבקת אספרסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו עוגות אספרסו שוקולד מותכות, מוס אספרסו שוקולד לבן עם טפטוף קרמל אספרסו קל, ו עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את השוקולד עם החמאה בחלק העליון של דוד כפול; מניחים בצד להתקרר. במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה (או ביד, עם כפית), מערבבים את הסוכר והביצים עד מואר בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
יוצקים פנימה את תערובת השוקולד-חמאה המקוררת, ואז מקציפים או מערבבים פנימה את 1/2 כוס השמנת, הווניל והמלח. מקציפים היטב, מגרדים את דפנות הקערה תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת בין 4 (6 אונקיות) כוסות קפוצ ' ינו חסינות תנור. (יש למלא אותם עד 1/4 אינץ ' מתחת לשפת הכוס.)
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שים אותם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 30 עד 35 דקות, רק עד שהצמרות מתחילות להיסדק. אין לאפות יתר על המידה (החלק העליון צריך להיות פריך אך הפנים רך).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תנו להם להתקרר כ - 15 דקות בזמן שאתם מכינים את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
7
ממיסים את אבקת האספרסו בכוס השמנת הכבדה הנותרת של 1, ואז מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות רכות. שים בובה של קצפת בטעם על כל "קפוצ ' ינו" חם לקשט עם אבק של קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
8
מגישים חם.