קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

אספרסו שוקולד מותך

אספרסו שוקולד מותך
אספרסו שוקולד מותך הוא משקה שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 712 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, אבקת אספרסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו עוגות אספרסו שוקולד מותכות, מוס אספרסו שוקולד לבן עם טפטוף קרמל אספרסו קל, ו עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את השוקולד עם החמאה בחלק העליון של דוד כפול; מניחים בצד להתקרר. במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה (או ביד, עם כפית), מערבבים את הסוכר והביצים עד מואר בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
יוצקים פנימה את תערובת השוקולד-חמאה המקוררת, ואז מקציפים או מערבבים פנימה את 1/2 כוס השמנת, הווניל והמלח. מקציפים היטב, מגרדים את דפנות הקערה תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת בין 4 (6 אונקיות) כוסות קפוצ ' ינו חסינות תנור. (יש למלא אותם עד 1/4 אינץ ' מתחת לשפת הכוס.)
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שים אותם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 30 עד 35 דקות, רק עד שהצמרות מתחילות להיסדק. אין לאפות יתר על המידה (החלק העליון צריך להיות פריך אך הפנים רך).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תנו להם להתקרר כ - 15 דקות בזמן שאתם מכינים את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
7
ממיסים את אבקת האספרסו בכוס השמנת הכבדה הנותרת של 1, ואז מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות רכות. שים בובה של קצפת בטעם על כל "קפוצ ' ינו" חם לקשט עם אבק של קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
נייר אורזנייר אורז
8
מגישים חם.